Om Nygård

Gode materialer, solid håndverk og dyktige mennesker må til for å lage et Nygård-kjøkken. I over 70 år har vi levert det vi stolt kaller for håndverkskjøkken. Fordi vi er så trygg på kvaliteten i det vi produserer, kommer våre kjøkken med 20 års garanti. Det er også godt for deg å vite at vi er et familieeid norsk selskap med norsk produksjon i Mosjøen.

Omnygård 1

Vi har alltid vært opptatt av service, kvalitet og innovative løsninger. Én av de som satte disse verdiene høyest, var Jens Julius Nygård – én pioner i nordnorsk næringsliv. Bildet er tatt i 1981.

jens-julius-med-logo.jpg#asset:1523


I generasjoner har vi perfeksjonert produksjonen vår til å bli mest mulig effektiv og fleksibel. Enten du skal ha nytt kjøkken, bad eller garderobe, kan vi produsere på mål til deg. La oss hjelpe deg med å skape et hjem som gir mange år med utsøkte måltid, sosialt samvær og gode samtaler.

Omnygård 12
Omnygård 13

Slik lager vi håndverkskjøkken

For å skape et unikt, funksjonelt og vakkert kjøkken, gjør vi det aller meste på fabrikken vår i Mosjøen. Her starter designprosessen, som utføres i tett dialog med deg som kunde. Deretter går tegningene til produksjon. Både fronter, glass og skrog kappes og monteres her. I tillegg lakkeres og males de ulike komponentene. Når alt av knotter, dempere, vasker, heltreskuffer og annet er klargjort, leverer vi kjøkkenet ferdig til montering. Alle skap er ferdig sammensatt og hver enkelt seksjon er nummerert i samsvar med plantegning. Dette gjør monteringen av kjøkkenet rask og enkel når du mottar det etter 4–6 uker.

Da er det bare å gjøre klart for de første gjestene.