Om Nygård

Gode og riktige råvarer, dyktige mennesker og godt håndverk er viktig når man skal lage et utsøkt måltid. Og det samme gjelder når vi skal lage akkurat det kjøkkenet du ønsker deg. Vi gir deg selvfølgelig 20 års garanti.

Omnygård 1

Service, kvalitet og innovative løsninger har alltid vært viktig for oss. Og èn av de som satte disse verdiene høyest var Jens Julius Nygård, som ble en av pionerene i nordnorsk næringsliv. Bildet er tatt i 1981.

jens-julius-med-logo.jpg#asset:1523


Vi holder til i Mosjøen - en av Nordlands eldste og mest tradisjonsrike byer. I over 70 år har vi bygget hjertet i hjemmet til tusenvis av nordmenn. Gjennom alle disse årene og generasjonene har vi perfeksjonert en produksjon som både er effektiv og fleksibel, enten du skal ha nytt kjøkken, bad eller garderobe.  

Omnygård 12
Omnygård 13

For å skape et unikt, funksjonelt og vakkert kjøkken gjør vi det aller meste på fabrikken vår. Her starter det hele med design, som utføres i tett dialog med kunden. Deretter går tegningene til produksjon. Både fronter, glass og skrog kappes og monteres her. I tillegg lakkeres og males de ulike komponentene. Når alt av knotter, dempere, vasker, heltreskuffer og annet er gjort klart – leveres kjøkkenet ferdig til montering. Alle skap er ferdig sammensatt og hver enkelt seksjon er nummerert i samsvar med plantegning. Dette gjør monteringen rask og enkel - og du kan gjøre klart for de første gjestene. Lykke til.

Vi håper du finner et kjøkken som vil gi deg mange år med utsøkte måltid og gode samtaler.