7 grunner til å kjøpe et håndverkskjøkken fra Nygård

Derfor bør du velge håndverk og kvalitet når du skal kjøpe nytt kjøkken.

1 | Du får skreddersydd kjøkkenet akkurat slik du vil ha det

Foruten vårt store utvalg standard-seksjoner, har vi stor fleksibilitet i produksjonen til å lage individuelle løsninger. Dette er håndverk! Bare fortell oss hvordan du vil ha kjøkkenet ditt.

2 | Du får ferdigmonterte og stabile skrog som er sikre

Alle våre skrog blir levert ferdig sammensatt. Dette gir optimal stabilitet og gjør monteringen enkel. Ønsker du hjelp til montering i rommet, tilbyr vi dyktige montører som kan hjelpe deg.

3 | Du får skuffer i heltre – det er standard hos oss

Vi synes at tre er et bedre materiale enn stål i kjøkkeninnredningen. Hos oss slipper du å betale ekstra for skuffer i heltre – det er vår standard. Det samme gjelder for full-uttrekk og demping på alle skuffer og dører.

Se Våre Kjøkken

Les også

Slik velger du riktig benkeplate til ditt kjøkken.

Les mer

4 | Du får velge blant et av Norges største utvalg av fronter til kjøkken

Vi leverer moderne og tradisjonelle kjøkken i to ulike serier - «Renhet» og «Lunhet». Våre designere besøker store messer i Tyskland og Italia, men blir også inspirert av naturen i lokale omgivelser. Kjøkkenene våre har navn fra steder i vårt nærområde på Helgeland.

5 | Du får et kjøkken som har 20 års garanti

Nygårds kjøkken har 20 års bruksgaranti, og vi leverer raskt om noe mot formodning skulle gå istykker. Fordi vi har tatt vare på målene på gamle modeller, er det lett å få tak i nye deler uansett hvor gammelt Nygård-kjøkken du har. Ønsker du en enkel fornying av ditt kjøkken, kan vi levere fronter til gamle kjøkken fra oss.

6 | Du får nyte godt av at vi har holdt på i generasjoner

Nygård har laget kjøkken i flere generasjoner. Vi har over 75 års erfaring, og er et familieeid, norsk selskap med norsk produksjon. Det gir trygghet!

7 | Du får alltid vår oppmerksomhet når du velger oss

Nygårds erfarne kjøkkenkonsulenter hjelper deg hele veien – fra å finne rett kjøkken til ferdig montering. Vi har rask service, korte leveringstider, og får kjøkkenet ferdig til tida vi har blitt enig om. Finn din nærmeste forhandler i Trøndelag og Nordland. Kunder i landet for øvrig kontakter oss direkte.