Nygård lanserer nye kjøkken og nye benkeplater.

Nye kjøkken- og baderomsinnredninger med lekre detaljer som gir hjemmet en moderne stil. Men ikke minst funksjoner som gir deg mer komfort.

Velg mellom finish i natureik, hvittonet eik, sortmalt eik og en rekke lekne farger. De nye modellene kan også kombineres med andre fronter som gir kontraster og bidrar til din personlige stil.

Les også: 7 grunner til å kjøpe et håndverkskjøkken fra Nygård

Vikdal – lekkert på kjøkkenet

Modellen Vikdal kommer med innfrest eik grep og eik kantlist. Innredningen fås med fronter i slitesterk høytrykkslaminat. Velger du en Fenix overflate får du i tillegg en supermatt overflate som er motstandsdyktig mot fingermerker. Med Vikdal-modellen har du mange muligheter til å få kjøkkenet slik du ønsker. Modellen kan du nemlig få levert i din favorittfarge – fargeutvalget er stort!

Kulstad 715249573 2

Kulstad

Sofistikert og lekkert! Bildet ovenfor viser kjøkkenmodell Kulstad med fronter i Fenix Midnatt Blå. Med dette kjøkkenet får du stort utvalg i skuffer og skap.
Veggplate og benkeplate: ZINK.


Nye benkeplater i laminat

Vi utvider samtidig vårt store utvalg av benkeplater med 9 nye design. De nye benkeplatene i laminat, som er et vedlikeholdsfritt materiale, kommer blant annet i finishene marmor, betong, trestruktur, supermatt og slett.

Vanskelig å velge benkeplate? Sjekk hvordan du velger benkeplate til din bruk

Forny kjøkkenet med nytt tilbehør

Nygård har også lansert nye håndtak, grep og knotter. Blant annet i sort matt og børstet messing.

Vollan Kjøkken 1920 Forny

Fikk du lyst til å fornye kjøkkenet?

Kontakt oss eller våre forhandlere for mer info om nyhetene.